DOPRAVA ZDARMA pro objednávky nad 2.000Kč

Je prodlužování řas opravdu nebezpečné?

Zkušenosti a názory odborníků

Denně se setkáváme s otázkami na prodlužování řas. Všechny dotazy pramení z obav a strachu: Opravdu je to bezpečné? Nevypadnou mi moje řasy? Nepoškodí to zrak?... Abychom toto téma uvedli na pravou míru, rozhodli jsme se připravit článek, ve kterém vše objasníme.

1. Opravdu je to bezpečné?

S poctivou řasařkou se nemusíte ničeho bát. Dobrá lash stylistka by měla pracovat s kvalitním materiálem a v čistém a sterilním prostředí. Sami řasy prodlužujeme, proto víme, že na zákaznicích (a použitém materiálu) se nešetří!

Jak poznáte kvalitní a slušnou řasařku?

1. Nechlubí se cizí prací a nevydává ji za svoji.

2. Její salón vypadá čistě a uklizeně, ať už je v centru města, nebo u ní doma.

3. Má spokojené zákaznice (poznáte podle hodnocení, fotek zákaznic, doporučení na internetu…)

4. Pracuje s ověřenými značkami a nepoužívá levné, “neznačkové” produkty. 5. Má v salónu či na stránkách vyvěšený certifikát o absolvování kurzu prodlužování řas.

6. Přistupuje k vám profesionálně při objednávání termínu i při samotné aplikaci.

 

Pokud si nejste jisti profesionalitou řasařky, nebojte se přijít podívat do jejího salónu, nebo zažádat o ukázku prací v případě, že ji na svých stránkách nemá.

2. Nevypadnou mi vlastní řasy?

Ne, pokud je vše provedeno správně a s kvalitním materiálem. Na internetu kolují hrůzostrašné obrázky a příběhy, jak ženám po aplikaci opuchly oči a vypadly vlastní řasy. Můžeme vás ujistit, že se to stává opravdu jen výjimečně. Na vině je buď nevhodný, nekvalitní materiál, špatná aplikace nebo alergická reakce (která se však vyskytuje maximálně u 1 % zákaznic). I tak nezapomeňte před aplikací sdělit své řasařce všechny zjištěné alergie a předchozí zkušenosti s prodlužováním.

3. Nezatěžuje to řasy?

Prodlužování řas (stejně jako make-up, prodlužování vlasů či gelové nehty) není přírozená úprava vzhledu. Dá se tedy říct, že tato metoda mírně narušuje a zatěžuje přírodní řasy. Lash stylistky však zná hranici a ví, jak a kolik řas na sebe může nalepit, aby to nijak neohrozilo vaše přírodní řasy a jejich růst.

4. Prý řasy rychle opadávají

Také často slýcháme obavy z toho, že se další den zákaznice probudí a najde všechny řasy na polštáři. Pokud řasařka použila kvalitní lepidlo a držela se správného postupu, řasy vám budou držet 3-4 týdny. Poté se doporučuje dojít na doplnění. Je pravda, že v průběhu měsíce vám může pár řas vypadnout. Je to normální, neboť odpadnou spolu s přírodními řasami, které se stejně jako vlasy a ochlupení obměňují. V žádném případě byste ale neměla přijít o většinu přilepených řas hned po pár dnech po aplikaci.

Máte další dotazy na prodlužování řas nebo hledáte řasařku v okolí Ostravy? Napište nám či zavolejte. Rádi zodpovíme všechny vaše dotazy a pomůžeme vám najít kvalitní lash stylistku, která splní váš sen o panenkovských, dlouhých řasách.