DOPRAVA ZDARMA pro objednávky nad 2.000Kč

Jak probíhá prodlužování řas?

Pokud vám záleží na vizáži, pravděpodobně pravidelně navštěvujete kosmetický salón, přičemž kosmetička se postará o vaše obočí a zbaví vás přebytečných chloupků na tváři. Stejně tak dopřeje pleti omlazující kúru a odstraní nevzhledné černé tečky. Podceňovat byste však neměl ani svůdný pohled. Jestliže řasenkou nedokážete vykouzlit bohaté a husté řasy, nezoufejte, protože existuje možnost prodlužování řas. Jaké metody se v současné době využívají? Jak první aplikace řas probíhá?

Zapomeňte na klasické lepicí řasy, protože jejich nalepení vyžaduje jistou zručnost, navíc vydrží sotva jeden den. Spousta žen navíc trpí alergií na lepidlo, což se potom projevuje pálením a svěděním očí.

Prodlužování řas metodou „řasa na řasu“

Jednou z nejčastějších technik prodlužování řas je takzvaná metoda „řasa na řasu“. Jak už samotný název napovídá, jedna syntetická řasa je vždy nalepena na jednu přírodní řasu. Prodlužovat se tímto způsobem dají nejen vrchní, ale i spodní řasy. Obrovskou výhodou je, že přírodní řasy nejsou vůbec zatěžovány.

Syntetické řasy jsou vyráběné z různých materiálů, přičemž běžně se setkáte se syntetickými hedvábnými a norkovými řasami.

Délka aplikace bývá okolo 90 až 120 minut. Doplnění se doporučuje po 3 až 5 týdnech. Záleží na tom, jak rychle rostou vaše přírodní řasy. Doplnění zpravidla trvá 60 až 90 minut.

Objemová technika

V salonech krásy se setkáte také s objemovým prodlužováním řas, které se od předchozí metody liší tím, že na jednu přírodní řasu se dávají dvě (případně i více) extrémně lehké syntetické řasy. Opět nedochází k zatěžování přírodních řas, navíc výsledkem jsou velice jemné řasy s přirozeným efektem a úžasným objemem.

První aplikace trvá zpravidla 120 až 180 minut, doplňování bývá po 2 až 4 týdnech a trvá potom už jen 90 minut.

 

Prodlužování řas pomocí trsu

Z těch levnějších alternativ se nabízí takzvané trsování. Jedná se o jednoduchou a rychlou techniku, která však příliš dlouho nevydrží. Většinou se doporučuje spíše jen na nějakou večerní událost. Pozor, trsování příliš zatěžují přírodní řasy, a proto se nedoporučuje aplikovat tímto způsobem řasy příliš často.

Aplikace probíhá tak, že se trs složený ze dvou až tří řas lepší na přírodní řasy. Jakmile jeden trs vypadne, je nezbytné už přijít na doplnění, protože řasy potom vypadají nepřirozeně. Trsování zabere zhruba 30 až 45 minut.