Polévka z penny konzervy se stává vynikající: potřebujete tajnou přísadu.

Polévka z obyčejné rybí konzervy bude mnohem chutnější, pokud do ní přidáte jeden produkt.

Konzervovaná rybí polévka s brambory / depositphotos.com

Rybí polévka z konzervy se připravuje mnohem rychleji než běžná polévka. Kromě toho je tento pokrm užitečný i rozpočtově. Chuťově sice obvykle není tak sytá a voňavá, ale to se dá napravit. Pokud během vaření přidáte jeden nestandardní produkt, bude rybí polévka opravdu luxusní. Vyzkoušejte ji a výsledek vás příjemně překvapí.

Lahodná rybí polévka – rychlý a snadný recept

Můžete vzít jakoukoli rybu, ale před vařením je lepší ji ochutnat. Pokud by byla nechutná, celý pokrm by se zkazil. Obzvlášť vynikající chuť má konzervovaný losos.

Ingredience:

  • brambory – 3 střední nebo 2 velké brambory;
  • voda – 2 litry;
  • rybí konzervy – 1 konzerva;
  • mrkev – 1 ks;
  • cibule – 1 ks;
  • bobkový list – 1 ks;
  • slunečnicový olej – 1 litr;
  • tavený sýr – 200 g;
  • sůl, koření, pepř podle chuti;
  • svazek petrželky a kopru.

Zeleninu oloupejte a omyjte, brambory nakrájejte na středně velké kostky, mrkev na malé kostičky a cibuli nakrájejte. Na rozehřáté pánvi s olejem osmahněte nejprve 1-2 minuty mrkev a poté ještě 3 minuty cibuli.

Přiveďte vodu k varu, vsypte brambory a bobkový list. Vařte 15 minut. V této fázi můžete uvařit rybí polévku z konzervy s rýží nebo jinými obilovinami, které se přidají.

Rybu nakrájejte na velké kusy. Tekutinu z konzervy můžete nechat odkapat, pokud máte rádi intenzivnější chuť yushky. Chcete-li si připravit co nejchutnější rybí polévku z konzervy, pořiďte si tajnou ingredienci – tavený sýr. Nastrouháme ho na jemném struhadle a přidáme do hrnce spolu s rybou a osmahneme. Vařte dalších 10 minut.

Hotový pokrm podle potřeby dochuťte a nechte 10 minut stát pod pokličkou. Na závěr posypte konzervovanou rybí polévku nasekanými bylinkami.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog | Beautier lashes