Jak vařit nadýchané palačinky: recept na milion se 100% výsledkem

Tajemství přípravy nadýchaných lívanců jako chmýří spočívá v tajné přísadě do těsta.

Recept na nadýchané lívance na pánvi recept / Koláž My, foto depositphotos.com/p>Rozhodli jste se uvařit lahodné a nadýchané jako chmýří lívance, pak je tento recept určen právě vám. Tento recept je léty prověřený, píše web 1plus1.

Recept na nadýchané lívance na pánvi, které se tak snadno připraví během několika minut a jsou ideální na snídani nebo svačinu. Stačí postupovat podle receptu – a určitě se vám to podaří.

Jak připravit nadýchané lívance jako chmýří – recept na jejich přípravu

Budete potřebovat:

  • Kefír – 250-300 ml (musí mít pokojovou teplotu)
  • Vejce – 1 ks
  • Mouka – 180 g (10 polévkových lžic)
  • Soda – 0,5 lžičky.
  • Sůl, cukr

V hluboké míse rozbijte 1 vejce, nejlépe ne hned z lednice. Mělo by se vyndat předem, aby mělo pokojovou teplotu.

Přidejte špetku soli a lžíci cukru. Podle chuti můžete přidat vanilkový cukr.

Kefír vyndejte z lednice předem, aby měl pokojovou teplotu. Nalijte kefír do mísy a začněte míchat.

Mouku 1× prosejte a začněte ji přidávat po částech.

Těsto na nadýchané lívance by mělo být husté jako zakysaná smetana.

Poté přidejte jedlou sodu a dbejte na rychlé promíchání.

Důležité!

Aby byly lívance nadýchané, nechte těsto 10 minut stát, aniž byste ho míchali nebo se ho dotýkali.

Kromě toho by pánev měla mít silné dno.

Lívance smažte na dobře rozpálené pánvi dozlatova.

Kdo je Anna Fesenko

Anna Fesenko je blogerka z Chersonu. Sdílí exkluzivní recepty a tajemství přípravy kulinářských pokrmů. Annu odebírá více než 14 tisíc uživatelů Instagramu.

Pokud si všimnete chyby, zvýrazněte potřebný text a stisknutím kláves Ctrl+Enter informujte redakci.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog | Beautier lashes