Bezkonkurenční recept na poražené ředkvičky, který zastíní všechna jídla na stole.

Zajímavý recept na přípravu ředkviček.

Šlehané ředkvičky – recept / koláž: My, foto: depositphotos.com/, instagram.com/mama_moze_tato_dopomoze/ screenshot

Právě vrcholí sezóna ředkviček, které mnoho lidí miluje pro jejich pikantní a svěží chuť. Existuje mnoho receptů na saláty s ředkvičkami a my vám doporučujeme připravit si je speciálním způsobem.

Šlehané ředkvičky budou dokonalým doplňkem vydatné večeře a navíc je jejich příprava jednoduchá.

Mimochodem, ředkvičky je nejlepší zavařovat ve sklenici, uvádí My s odkazem na mama_moze_tato_dopomoze.

„Zmizí ze stolu rychleji, než jsou uvařené“: recept na bombastickou snídani.

Batikované ředkvičky – recept

Ingredience: 1:

  • Ředkvičky 500 g
  • Kopr
  • Česnek 3 stroužky.
  • Sladká paprika 5 kusů.
  • Ocet 1 polévková lžíce.
  • Rostlinný olej 2 polévkové lžíce.
  • Sůl 0,5 lžičky.

Ředkvičky dobře opláchněte a odřízněte jim ocásky.

Každou ředkvičku nakrájenou na plátky naklepejte z obou stran kuchyňským kladívkem.

K připravené zelenině přidejte utřený česnek a nasekaný kopr.

Osolíme, přidáme nové koření, ocet a rostlinný olej.

Vše dobře promíchejte a dejte na 30 minut do lednice.

Můžete podávat, pochutnejte si!

Podívejte se na video, jak uvařit poražené ředkvičky:

Kdo je mama_moze_tato_dopomoze?

mama_moze_tato_dopomoze je populární ukrajinská kuchařská blogerka na sociální síti Instagram. Autorka blogu pravidelně zveřejňuje exkluzivní recepty znamenitých pokrmů. Mama_moze_tato_dopomoze odebírá více než 20 tisíc uživatelů sociální sítě.

Pokud si všimnete chyby, zvýrazněte potřebný text a stisknutím Ctrl+Enter informujte redakci.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog | Beautier lashes