Zajímavý recept na přípravu ředkviček.
Šlehané ředkvičky – recept / koláž: My, foto: depositphotos.com/, instagram.com/mama_moze_tato_dopomoze/ screenshot
Právě vrcholí sezóna ředkviček, které mnoho lidí miluje pro jejich pikantní a svěží chuť. Existuje mnoho receptů na saláty s ředkvičkami a my vám doporučujeme připravit si je speciálním způsobem.
Šlehané ředkvičky budou dokonalým doplňkem vydatné večeře a navíc je jejich příprava jednoduchá.
Mimochodem, ředkvičky je nejlepší zavařovat ve sklenici, uvádí My s odkazem na mama_moze_tato_dopomoze.
„Zmizí ze stolu rychleji, než jsou uvařené“: recept na bombastickou snídani.
Batikované ředkvičky – recept
Ingredience: 1:
- Ředkvičky 500 g
- Kopr
- Česnek 3 stroužky.
- Sladká paprika 5 kusů.
- Ocet 1 polévková lžíce.
- Rostlinný olej 2 polévkové lžíce.
- Sůl 0,5 lžičky.
Ředkvičky dobře opláchněte a odřízněte jim ocásky.
Každou ředkvičku nakrájenou na plátky naklepejte z obou stran kuchyňským kladívkem.
K připravené zelenině přidejte utřený česnek a nasekaný kopr.
Osolíme, přidáme nové koření, ocet a rostlinný olej.
Vše dobře promíchejte a dejte na 30 minut do lednice.
Můžete podávat, pochutnejte si!
Podívejte se na video, jak uvařit poražené ředkvičky:
Kdo je mama_moze_tato_dopomoze?
mama_moze_tato_dopomoze je populární ukrajinská kuchařská blogerka na sociální síti Instagram. Autorka blogu pravidelně zveřejňuje exkluzivní recepty znamenitých pokrmů. Mama_moze_tato_dopomoze odebírá více než 20 tisíc uživatelů sociální sítě.
Pokud si všimnete chyby, zvýrazněte potřebný text a stisknutím Ctrl+Enter informujte redakci.