Neuvěřitelně chutná šprotová pomazánka, tento recept na předkrm je bombastický.
Recept na paštiku ze šprotů / Koláž My, foto depositphotos.com/p>Velmi chutný recept na neuvěřitelně chutnou paštiku a 1 konzervu šprotů, která potěší vaše hosty.
Takový předkrm bude královnou na vašem stole. Stačí ho udělat 1× a tento recept se stane vaším oblíbeným.
Šprotová paštika – recept
Budete potřebovat:
- Šproty – 1 plechovka
- Vejce – 1-2 ks
- Nakládaná okurka – 1 ks
- Tavený sýr 1 ks
- Česnek – podle chuti
Tato paštika je velmi chutná s česnekem, ale můžete ji připravit i bez něj.
Vejce uvařte do měkka, vychlaďte a oloupejte.
Z plechovky šprotů slijte všechen olej, rybu přendejte do mísy mixéru.
Do mixéru přidejte vejce.
Podle chuti přidejte 1-2 kyselé okurky a stroužek česneku.
Do mísy mixéru přidejte také 1 tavený sýr.
Vše vyšlehejte do krémové konzistence.
Přeneste paštiku na talíř a dejte ji na 15-20 minut do lednice.
Uvařenou paštiku namažeme na plátky bagety nebo ciabatty a podáváme se šprotovou pomazánkou.
Podívejte se na video, jak připravit paštiku se šproty recept:
Pokud si všimnete chyby, zvýrazněte potřebný text a stisknutím kláves Ctrl+Enter informujte redakci.